2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

A reptéri hiénák továbbra is rontják hazánk hírnevét

A reptéri hiénák továbbra is rontják hazánk hírnevét

Az Index beszámolója szerint a Budapest Airport a szabályozások ellenére sem tudja biztosítani a Főtaxi számára a Budapestre érkező utasok szállításának kizárólagos jogát.Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Indexnek elmondta: a cég is felfigyelt arra, hogy körülbelül 60-80 „kevéssé bizalomgerjesztő külsejű figura” taxizik a reptéren. A jelenlegi szabályozás szerint csakis a Budapest Airport előzetes és írásos hozzájárulásával lehet bármilyen kereskedelmi vagy marketingtevékenységet végezni a repülőtér területén, de a cégnek nincs kényszerítő eszköze a szabály érvényre juttatásához.
sziget_repter
A Budapest Airport az érkezési oldalon szórólapokkal és plakátokkal próbálja felhívni az utasok figyelmét arra, hogy kerüljék el az illegális taxisokat . A Budapest Airport a BKK-val,  a Fogyasztóvédelemmel és a BKIK taxis szervezetével közösen próbál megoldást találni a problémára. A szabadúszó taxisok a Főtaxinak és a Budapest Airportnak is bevételkiesést jelentenek, de Hardy szerint vesztes az egész ország is egyben: „az ország megítélésnek és az idegenforgalomnak árt, hogy kigyúrt, kopasz alakok fogadják az először Budapestre érkező külföldieket.”

Forrás:Index

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


kettő + = 4

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére