2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

Alakul a nyári charterkínálat a Debreceni reptéren

Alakul a nyári charterkínálat a Debreceni reptéren

Alakul a nyári charterkínálat a reptéren. Idén egy lélegzetelállító görög szigetre is repülhetünk Debrecenből. A 2014 nyári charterjáratok kínálatában a tervek szerint ismét szerepelni fognak a bulgáriai, törökországi és tunéziai úti célok; emellett ismét lehet majd repülni Debrecenből Görögországba – nyilatkozta nemrégiben a Dehir.hu-nak Gulyás Péter, az Airport-Debrecen Kft. forgalmi igazgatója.

A bulgáriai Burgaszba is közlekedik charter gép.Fotó: Balogh Tamás

A bulgáriai Burgaszba is közlekedik charter gép.Fotó: Balogh Tamás

Most az is kiderült, hogy Görögországba pontosan hová. A Debreceni Repülőtér Facebook-oldalán egy érdeklődésre azt közölték „egyelőre, ami biztos, az Antalya, Burgasz, Zakynthos, és valószínűleg Monastir. A bulgáriai Burgasz, a törökországi Antalya és a tunéziai Monastir eddig is szerepelt a debreceni légikikötő charterkínálatában, a görögországi Zakynthos azonban újdonság. A zakynthosi úti cél ismerős lehet a debrecenieknek, hiszen pár éve, 2007-ben még repülhettek Debrecenből Zakynthosra turisták, erre azonban évek óta nincs lehetőség. Most viszont lesz, a júniusi utakat már hirdetik. Repülőjeggyel, szállással, illetékkel egy embernek minimum 120 ezer forintot (plusz költőpénz) kell félretennie, ha ezen a gyönyörű szigeten szeretne nyaralni egy hétig.

Fotó:Balogh TamásForrás:Dehir

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


+ hat = 10

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére