2020, április 2. csütörtök
Főbb hírek

Reklám

Bővítik a Kassa – Isztambul közötti repülőjáratokat

Bővítik a Kassa – Isztambul közötti repülőjáratokat

A tavaly indított Kassa-Isztambul közötti közvetlen repülőjárat mind a kassai-, mind az isztambuli repülőtér vezetősége szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A jó tapasztalatokra alapozva a Turkish Airlines az eddigi heti három járat helyett 2017.  január 16-tól kezdve heti négyre növeli a járatok számát. Hetente két alkalommal: kedden és pénteken Kassáról reggel 8.55 órakor indul a gép Isztambulba, hétfőn és vasárnap pedig este 20. 45 órakor.

Az eddigi heti három járat helyett 2017.  január 16-tól kezdve heti négyre növeli  a járatok számát.

Az eddigi heti három járat helyett 2017. január 16-tól kezdve heti négyre növelik
a járatok számát.

Hogy az isztambuli nemzetközi repülőtér iránt Szlovákiában is ilyen nagy az érdeklődés, ez elsősorban annak tudható be, hogy ebből a török nagyvárosból jól kiépített rendszeres légi összeköttetés van Észak-Amerika és a Távol-Kelet jelentősebb repülőterei között.A Kassai Repülőtérről egyébként a Wizz Air már régóta indít rendszeres járatokat  London-Luton, valamint a Doncaster – és a Bristol repülőterekre. A lengyel LOT légitársaság a Kassa – Varsó járatot biztosítja, míg a Kassa- Bécs vonalon az Austrian Airlines garantálja a légi személyszállítást.

A tavaly indított Kassa-Isztambul közötti közvetlen repülőjárat mind a kassai-, mind az isztambuli  repülőtér vezetősége szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A tavaly indított Kassa-Isztambul közötti közvetlen repülőjárat mind a kassai-, mind az isztambuli
repülőtér vezetősége szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Természetesen Kassáról, Pozsony, Prága és Kijev is elérhető repülőgéppel. Ezeken a légi utakon a ČSA – vagyis a Cseh Légiforgalmi Társaság szállítja az utasokat.

Forrás:amikassa.sk

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


8 + = tizenegy

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére