2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

British Air Force British ZE700 – David Cameron Budapesten

British Air Force British ZE700 – David Cameron Budapesten

Szigorú biztonsági intézkedések mellett csütörtökön Budapestre látogatott a brit miniszterelnök. David Cameron – aki a pápa, az amerikai és az orosz elnök után a negyedik legjobban védett személy a világon – budapesti látogatásán megbeszélést folytatott Orbán Viktor Miniszterelnökkel és Áder János Államfővel.

D_MTI20160107001-1024x682

MTI Fotó: KKM / Burger Zsolt

A delegáció mozgásával kapcsolatos biztonsági intézkedések végrehajtását a TEK Zách utcai székházában kialakított műveleti központból irányították. A brit miniszterelnök egy rövid hatótávolságú utasszállítóval érkezett Budapestre. A United Kingdom – Air Force  British Aerospace BAe tipusú ZE700 lajstromjelű repülőjét az Egyesült Királyságban gyártották. Ezt a típust 1983-ig gyártották, majd 2002-ben megkezdődött a a típus továbbfejlesztett változatának gyártása az ismert Avro RJ és Avro RJX. Az Avro RJ rövid hatótávolságú utasszállítót széles körben használják szerte a világban és több európai székhelyű légitársaságnál is, mint például a Brussels Airlines, CityJet és svájci Global Air Lines társaságnál.

KITTYHAWK 10

Video:
British Aerospace BAe-146 CC2 (BAe-146-100 Statesman) (cn E1021)
Departure at Munich München Franz Josef Strauß Germany MUC / EDDM
David Cameron departure after the G7 Summit in Germany 2015

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


4 + = öt

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére