2019, augusztus 18. vasárnap
Főbb hírek

Reklám

Fapados boltokat nyit az EasyJet

Fapados boltokat nyit az EasyJet

Elkészült az első kísérleti boltja annak a diszkontoknál is olcsóbbra tervezett élelmiszerláncnak, amit az EasyJet fapados légitársaság alapítója indít Londonban.Az EasyJet fapados légitársaság alapítója, Stelios Haji-Ioannou a diszkontláncoknál is olcsóbb, EasyFoodstore áruházláncot indít. Az első kísérleti bolt már elkészült London külső lkerületében, Croydonban – írja a The Guardian.

news_easyjet_1

A fapados áruházláncban az átlagár 50 penny (alig 200 forint) lesz az alapító ígérete szerint, és a kispénzű fogyasztókat célozza meg. A üzletlánc egyik szlogenje „Nincsenek drága márkák, csak élelmiszer tisztességes áron” lesz, és a terv az, hogy „névtelen” termékeket áruljon kisebb haszonkulccsal, mint a sarki boltok. Nincs például Nescafé, Coca-Cola, ezeket hasonló, ismeretlen termékekkel helyettesítik majd. Vásárlók egyelőre nincsenek a kísérleti boltban, ami várhatóan csak jövő nyáron nyit.A boltok franchise alapon működnek majd, és először London szegényebb környékein nyílnak, később várhatóan országszerte lesznek ilyenek. Az EasyJet alapítója szerint nem az a célja, hogy tönkretegye a Tescot, és a legnagyobb brit áruházlánc jelenlegi problémáira utalva a The Guardiannak megjegyezte, lehet, hogy egyedül is sikerül nekik.

MTI

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


6 + = tizenöt

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére