2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

Hatezer forintos jegyekkel ünnepel a Ryanair

Hatezer forintos jegyekkel ünnepel a Ryanair

Szerdán köszöntötte a Ryanair a hatmilliomodik utasát, de jóval nagyobb körben szeretne ünnepelni, ezért január 18-ig foglalva öt és hatezer forintos ártól kezdődően hirdette meg repülőjegyeit útvonalaira. Ma ünnepelte a Ryanair, a 2007-es magyarországi megjelenése óta, a hatmilliomodik budapesti utasát, aki az izraeli Eilatba utazott. Ebből az alkalomból azonban nemcsak őt, de minden utasát szeretné megajándékozni a légitársaság. A közleményük szerint mindezt úgy, hogy január 18-án éjfélig 5329 Ft-tól kínálja akciós jegyeit februári és márciusi budapesti indulással.

Ma ünnepelte a Ryanair, a 2007-es magyarországi megjelenése óta, a hatmilliomodik  budapesti utasát, aki az izraeli Eilatba utazott.

Szerdán ünnepelte a Ryanair, a 2007-es magyarországi megjelenése óta, a hatmilliomodik
budapesti utasát, aki az izraeli Eilatba utazott.  (c)Fotó: Rynair

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjében 18 útvonalat, köztük már négy újat is kínál (ezek a mostani ötnapos akciójukban még nem foglalhatók) Koppenhága, Malaga, Málta és a legutolsó bejelentés szerint már Korfu szigetére is.

Forrás: Turizmus O

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


3 + = nyolc

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére