2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

Hongkongba repülnek a Lufthansa A350-esei

Hongkongba repülnek a Lufthansa A350-esei

Hamarosan megérkezik a Lufthansa negyedik és ötödik A350-900-asa Münchenbe. Szeptember 12-től a világ legmodernebb repülőgépe jár majd Hongkongba is.A Lufthansa szeptember 12-től Airbus A350-900-ast közlekedtet Hongkongba. “Utasaink most először fedezhetik fel a világ legmodernebb repülőgépét egy távol-keleti célállomásra repülve.

lufthansa-new-business-class-2

A Lufthansa egyik leghosszabb menetidejű járata a München–Hongkong útvonalon repül. Az A350-900-as rendkívüli repülési élményt nyújt, az alacsony kabinnyomásnak is köszönhetően pedig utasaink kipihentebben érkezhetnek meg Hongkongba” – mondta Wilken Bormann, a Lufthansa müncheni központjának vezetője.

Lufthansa-A350-D-AIXA
A tízezer kilométeres távolság miatt a hongkongi járatot két repülő fogja kiszolgálni. Ezek a Lufthansa negyedik és ötödik A350-900-as gépei lesznek, a D-AIXD lajstromjelű gépet augusztus 12-én, míg a D-AIXE-t szeptember 2-án veszi át a német légitársaság. Az A350-es első hongkongi útját szeptember 12-én teszi meg: a gép 22.30-kor indul Münchenből és 11 órával később, szeptember 13-án, helyi idő szerint 15.35-kor landol először Hongkongban.

C3rxiagXUAIXQOH

Az A350-900 a világ legfejlettebb és legkörnyezetbarátabb nagy távolságú repülőgépe: 25 százalékkal kevesebb kerozint használ, 25 százalékkal kevesebb káros anyagot bocsát ki más hasonló repülőgépekhez viszonyítva, valamint jóval csendesebben is száll fel. A Lufthansa összesen 25-öt rendelt ezekből az ultramodern gépekből.

Forrás: turizmus.com

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


9 + három =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére