2020, május 30. szombat
Főbb hírek

Reklám

Kényszerleszállás után halt meg egy utas a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Kényszerleszállás után halt meg egy utas a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Egy 60 év körüli, korábban szívműtéten átesett férfi vesztette el az eszméletét a Boeing 737-800-as fedélzetén.Utasrosszullét miatt Budapesten szállt le a török SunExpress Izmirből Frankfurtba tartó járata pénteken – írja az Airportal.hu légiközlekedési szaklap.

A TC-SUL lajstromú Boeing 737-800-as típusú repülőgép nem sokkal 12:30 után landolt a 31R futópályán. Az Airport Medical Service (AMS) munkatársai az R210 jelű állóhelyen várták a repülőgépet és megkezdték a szívinfarktus-gyanús beteg ellátását. Információik szerint egy 60 év körüli, korábban szívműtéten átesett férfi vesztette el az eszméletét a Boeing 737-800-as fedélzetén. A gép probléma nélkül landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, az utas ellátását a mentők megkezdték. A SunExpress járata nem sokkal két óra előtt felszállt a ferihegyi repülőtérről és folytatja útját Frankfurtba.

Forrás:Hirado.hu/airportal

Fotó:wikipedia

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


7 + = tizenöt

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére