2017, november 19. vasárnap
Főbb hírek

Rólunk

A Propell- Air Légiközlekedési Magazin egy rádiós szakműsor, amely Magyarország számos közösségi, helyi és kereskedelmi rádiójában hallható. Műsorunk hétről- hétre beszámol a hazai és nemzetközi eseményekről, hírekről, érdekességekről.

Küldetésünk: A repülés népszerűsítése. Nem mindenki élvezi a repülést – mi több, meglepően sokan egyenesen rettegnek tőle. Minden negyedik emberben ott motoszkál a repüléstől való félsz, ami voltaképpen érthető is, hiszen nem mindenki számára megnyugtató érzés 10 ezer méter magasban, csaknem 1000 kilométeres sebességgel egy hatalmas fémteknőben utazni. Mi a repülés szerelmesei azonban tudjuk, ha egyszer valaki megízleli az repülést, utána úgy fog járni a földön, hogy szeme az eget fürkészi, mert ott volt fent és oda vágyik vissza. Ma már messze nem luxus a repülés. A fapados légitársaságok kinyitották a világot. Sokaknak életforma lett az utazás eme változata. Üzletemberek mellett a boldogulásukat külföldön kereső honfitársaink kedvenc utazási formája a repülés. Sok olyan turista van, aki sportot űz az átszállások kicentizéséből, hogy néhány tízezer forintból eljusson Európa egyik végéből a másikba.

Célunk: Hétről-hétre beszámolni a légitársaságok, a hazai és külföldi repülőterek, aktualitásairól, híreiről. Célunk a repülőgégyártók fejlesztéseinek bemutatása. Hang és képriportok,interjúk  készítése a hazai és nemzetközi  légiközlekedés szereplőivel.

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


három + = 12

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére