2020, május 25. hétfő
Főbb hírek

Reklám

Szállodával és új terminállal gyarapodik a ferihegyi reptér

Szállodával és új terminállal gyarapodik a ferihegyi reptér

Elkezdődött a Liszt Ferenc repülőtérről gyalogosan is elérhető szálloda építése. Elindult a 2B terminál bontása is, helyén egy új kiszolgáló mólót alakítanak ki. Az új szálloda a repülőtér parkolóján kívül, a taxipuffer-parkoló helyén épül, már az első emeletnél tartanak, a betonozással ugyan a rendkívüli hideg miatt most várni kell, de a tervek szerint az idei év második felére elkészül a hotel. A szállodában 145 szoba lesz, komoly konferenciakapacitással – mondta Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója az M1-en.

A szállodában 145 szoba lesz, komoly konferenciakapacitással

A szállodában 145 szoba lesz, komoly konferenciakapacitással Forrás: Budapest Airport

A kommunikációs igazgató beszámolt arról is, hogy elkezdődött a nem schengeni irányba induló járatokat kiszolgáló 2B terminál bontása, a terület átadását követően pedig megkezdődik az új kiszolgáló móló építése, amelynek eredményeként 10 ezer négyzetméterrel bővül a reptér utasforgalmi területe.

A kiszolgáló móló építésével,  10 ezer négyzetméterrel bővül a reptér utasforgalmi területe.

A kiszolgáló móló építésével, 10 ezer négyzetméterrel bővül a reptér utasforgalmi területe. Forrás: Budapest Airport

Forrás:MTI

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


+ 2 = nyolc

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére