2020, július 6. hétfő
Főbb hírek

Reklám

Új cargo légi járat Londonból a Távol-Keletre

Új cargo légi járat Londonból a Távol-Keletre

Az IAG Cargo 2015. május 27-től új, teherszállító szolgáltatást vezet be a British Airways személyszállító London–Kuala Lumpur járatán közlekedő repülőgépein.A 2011-ben British Airways és az Iberia légitársaság teherfuvarozó részlegének egyesülésével létrejött, londoni székhelyű International Airlines Group (IAG) Cargo teljes körű légi cargo szolgáltatást kínál a Heathrow és a maláj főváros közötti útvonalon, ami jelentős segítséget jelent a távol-keleti üzletkötésekhez, hiszen ezt a térséget is bekacsolja az IAG Cargo több mint 350 útvonalat számláló világhálózatába – adta hírül a logasiamag.com.

IAG-Cargo

Ráadásul Kuala Lumpur a világ egyik legforgalmasabb célpontja a légi teherfuvaroknak, egyben jelentős piaca olyan árucikkeknek, mint például az integrált áramkörök, vegyi áruk és gépalkatrészek. Malajzia ugyancsak egyik vezető gyártója a számítógépeknek, telefonoknak és egyéb elektronikus készülékeknek.Az IAG Cargo új szolgáltatása sokat lendíthet majd a helyi vállalkozásokon is, hiszen termékeik – elektronikai és ruházati cikkek, élelmiszerek – gyorsan eljuthatnak majd Európába. S mivel Malajzia már ma is jelentős elektronikai iparral dicsekedhet, várható, hogy a belépő plusz szállítási kapacitás segíti a régió gazdasági növekedését is.

Kuala Lumpur a világ egyik legforgalmasabb célpontja a légi teherfuvaroknak

Kuala Lumpur a világ egyik legforgalmasabb célpontja a légi teherfuvaroknak

„Megjelenésünk Kuala Lumpurban kedvező hatást gyakorol majd a régió gazdaságára” – állapította meg az IAG Cargo indiai és kelet-ázsiai regionális kereskedelmi vezetője, John Cheetham. „Az új járat révén összekapcsoljuk az ázsiai vállalkozásokat nemcsak az európai, hanem az afrikai, észak- és dél-amerikai piacokkal is” – tette hozzá.

Forrás:Pál Attila/logisztikama.hu

Hozzászólok a cikkhez

Az e-mail címet sehol sem publikáljuk.A kötelezően kitöltendő mezők jelölése *

*


+ 9 = tíz

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Görgetés az oldal tetejére